Over mij

Wie is Ian Schepers?

Hey! Mijn naam is Ian Schepers, een enthousiaste jonge ondernemer uit Arnhem met een grote passie voor video– en fotografie. Al op jonge leeftijd ontdekte ik mijn liefde voor het vastleggen van beelden. Ik begon foto’s en video’s te maken terwijl ik met vrienden aan het BMXen was, en deelde deze vervolgens op ons YouTube-kanaal.

Niet veel later besloot ik mijn passie verder te ontwikkelen door een mbo4-opleiding Mediavormgeving te volgen. Daarna stroomde ik door naar de hbo-opleiding Communicatie & Multimedia Design. Tijdens mijn studie kreeg ik de kans om aan talloze creatieve projecten te werken, waardoor ik besloot om van mijn passie mijn werk te maken.

Wie is Ian Schepers?

Even voorstellen… Mijn naam is Ian Schepers, een jonge ondernemer uit Arnhem met een passie voor video– en fotografie. Filmen en fotograferen zat er al vroeg in. Al vanaf jongs af aan heb ik geleerd om met camera’s om te gaan. Ik maakte foto’s en video’s wanneer ik met vrienden aan het BMXen was en uploadde deze vervolgens op ons YouTube kanaal.

Niet veel later startte ik mijn mbo4 opleiding Mediavormgeving waarna ik vervolgens doorstroomde naar de hbo Communicatie & Multimedia Design opleiding. Door de jaren heen heb ik talloze creatieve projecten mogen uitvoeren en besloot ik hier mijn werk van te maken.

Waarom Ian Schepers?

Als fotograaf en videograaf luister ik naar jouw doelen en wensen, en zorg ik voor passende media-uitingen die overtuigen, verleiden en inspireren. Ik benader elke opdracht met maatwerk en een oprechte interesse in het gevoel dat jij wil overbrengen.

Met mijn gedegen achtergrond in mediavormgeving (MBO 4) en communicatie & multimedia design (HBO) weet ik hoe ik beelden kan creëren die de juiste boodschap overbrengen. Ik ben altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën in de wereld van fotografie en videografie, waardoor ik de beste kwaliteit kan bieden.

Of je nu een professionele fotoshoot wilt, een bedrijfsvideo nodig hebt of een speciaal moment wilt vastleggen, ik sta voor je klaar met mijn expertise en ervaring. Ik streef naar het leveren van hoogwaardige beelden die jouw verhaal op een authentieke en visueel indrukwekkende manier vertellen. Kiezen voor mij als jouw fotograaf of videograaf betekent een samenwerking gebaseerd op vertrouwen, open communicatie en een gedeelde passie voor het visuele medium.

Ik kijk er naar uit om jouw verhaal tot leven te brengen! Benieuwd naar wat ik voor jouw bedrijf, merk of creatief project kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Na ontvangst van onze bedrijfsfilm hebben we deze direct op onze sociale media kanalen geplaatst. De positieve reacties stroomden direct binnen. Ian heeft een bijzonder heldere, frisse en professionele film gemaakt die onze werkzaamheden goed weergeven. Mooie van hem is de gedegen voorbereiding. Hij verdiept zich echt in de wensen van een opdrachtgever.
WIHA Brandpreventie B.V. - Ian Schepers
Jeroen Tempels
WIHA Brandpreventie B.V.
Ian luistert naar het verhaal van de opdrachtgever, maar komt ook zelf met veel creatieve input. Juist dit initiatief samen met een energieke houding op locatie maakt het ontzettend tof om met hem te werken.
Marcus van Tongeren
Vogol Art
Mooie kwaliteit foto's en fijne samenwerking!
Jonna Bank
Particulier
ALMO heeft Ian Schepers benadert en vanaf het begin tot het eind was de samenwerking perfect en het resultaat idem. Hierbij willen we Ian Schepers bedanken voor de professionaliteit van de samenwerking en het eindresultaat van de film.
John Peters
ALMO Climate B.V.
Hele fijne samenwerking beleeft! Alle aspecten die besproken waren zijn duidelijk en professioneel behandeld. Dit was goed terug te zien in de video content die gemaakt is.
Leeroy Bader
Tappewear Amsterdam
Na ontvangst van onze bedrijfsfilm hebben we deze direct op onze sociale media kanalen geplaatst. De positieve reacties stroomden direct binnen. Ian heeft een bijzonder heldere, frisse en professionele film gemaakt die onze werkzaamheden goed weergeven. Mooie van hem is de gedegen voorbereiding. Hij verdiept zich echt in de wensen van een opdrachtgever.
WIHA Brandpreventie B.V. - Ian Schepers
Jeroen Tempels
WIHA Brandpreventie B.V.
Ian luistert naar het verhaal van de opdrachtgever, maar komt ook zelf met veel creatieve input. Juist dit initiatief samen met een energieke houding op locatie maakt het ontzettend tof om met hem te werken.
Marcus van Tongeren
Vogol Art
Mooie kwaliteit foto's en fijne samenwerking!
Jonna Bank
Particulier
ALMO heeft Ian Schepers benadert en vanaf het begin tot het eind was de samenwerking perfect en het resultaat idem. Hierbij willen we Ian Schepers bedanken voor de professionaliteit van de samenwerking en het eindresultaat van de film.
John Peters
ALMO Climate B.V.
Hele fijne samenwerking beleeft! Alle aspecten die besproken waren zijn duidelijk en professioneel behandeld. Dit was goed terug te zien in de video content die gemaakt is.
Leeroy Bader
Tappewear Amsterdam
Over mij, Ian Schepers

Wie is Ian Schepers?

Even voorstellen… Mijn naam is Ian Schepers, een jonge ondernemer uit Arnhem met een passie voor video– en fotografie. Filmen en fotograferen zat er al vroeg in. Al vanaf jongs af aan heb ik geleerd om met camera’s om te gaan. Ik maakte foto’s en video’s wanneer ik met vrienden aan het BMXen was en uploadde deze vervolgens op ons YouTube kanaal.

Niet veel later startte ik mijn mbo4 opleiding Mediavormgeving waarna ik vervolgens doorstroomde naar de hbo Communicatie & Multimedia Design opleiding. Door de jaren heen heb ik talloze creatieve projecten mogen uitvoeren en besloot ik hier mijn werk van te maken.

Help The Humanity

Săve the children

to improve lifestyle of underprivileged society

Even voorstellen! Mijn naam is Ian Schepers, een jonge ondernemer uit Arnhem met een passie voor video– en fotografie. Door te luisteren naar jouw doelen en wensen zorg ik voor passende media-uitingen die overtuigen, verleiden en inspireren. Daarnaast mag je maatwerk en eerlijke interesse van mij verwachten in het gevoel dat jij wil overbrengen.

Benieuwd naar wat ik voor jouw bedrijf, merk of creatief project kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.